تبلیغات
LEXI | لڪسے - طرز پخت خوراک مرغ مجلسی

LEXI | لڪسے

لکسی98
تبلیغات در سایت ما تبلیغات

تبلیغات سایت

تبلیغات ویژه

فروش ویژه بازی اورجینال PES 2015



بازی اورجینال Pro Evolution Soccer 2015. بالاخره انتظار ها به پایان رسید! نسخه جدید بازی محبوب PES منتشر شد. اینبار واقعی تر و جذاب تر از همیشه. در بسته بندی اورجینال و شکیل برای اولین بار در ایران ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 8000 تومان

طرز پخت خوراک مرغ مجلسی

 اگر دوست دارید طرز پخت یک غذای بسیار خوشمزه ی مجلسی رو یاد بگیرید با ما در ادامه مطلب همراه باشید

مواد لازم برای 4 نفر :

مرغ  2كیلوگرم
 پیاز  2عدد
 سیر  2 حبه
 نمک و فلفل  به میزان لازم
 ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)  1ونیم قاشق چایخوری
 زعفران (آبكرده و غلیظ)  1قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی  3قاشق سوپخوری
 کره  3قاشق سوپخوری
 آب  1سوم پیمانه


طرز تهیه:
ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید.

نكات:
1) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد.

3) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

4) یادآوری می‌نماید نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.


5) اگر مقداری زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنید خوراك شما خوشمزه تر میشود.

منبع: sooran.com / faranashr.com

نظرات

شنبه 18 شهریور 1396 04:11 ق.ظ
I like the valuable information you provide in your articles.
I'll bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite sure I'll learn many new stuff right here!
Good luck for the next!
یکشنبه 16 شهریور 1393 05:13 ب.ظ
سلام
باز هم در به در شب شدم
ای نور سلام
باز هم زائرتان نیستم
از دور سلام
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
ولادت مولایمان را تبریک عرض میکنم

به وبلاگم سر بزن، نظر هم بدی چه بهتر، خواستی لینکم کنی چه بهتر تر، اگرم هیچکدومو نخواستی کچل بشی تا حالت جا بیاد!!!
کچل شدن یا نشدن مسئله این است!
به نظرم که ارزششو نداره کچل بشی! حالا دیگه خود دانی

http://follower12.blogfa.com

phantom.s.94.s@gmail.com
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر